Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Активи Дунайського пароплавства оцінили в 154 мільйони євро

Реклама

Загальна вартість активів ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» становить понад 154 млн євро. Про це повідомив генеральний директор «УДП» Дмитро Москаленко у ФБ.

«Вартість активів «УДП» - понад 154 млн євро! Завершили процедуру незалежної оцінки активів підприємства», - написав Москаленко.

Він зазначив, у перелік увійшло все майно, включаючи зареєстроване на дочірні, офшорні та іноземні компанії.

Загалом будівлі, споруди, інфраструктура і флот оцінені у понад 6 млрд грн. При цьому вартість флоту та інших транспортних засобів «УДП» у кількості понад 600 одиниць складає 5,4 млрд грн.

«Це так звана «історична собівартість» на 1 січня 2023 року (курс 38,95 грн за євро)», - уточнив генеральний директор «УДП».

Він підкреслив, що незалежна оцінка - одна із складових планування довгострокового розвитку і трансформації компанії. Наприклад, без оцінки не можливий перехід на міжнародні стандарти фінансової звітності, що є обов'язковим для «УДП» з 2024 року. Також вона є необхідною умовою для залучення фінансування від міжнародних донорів.

Крім того, за словами Москаленка, проведення незалежної оцінки підтвердило, що всі активи пароплавства залишились. Це спростовує поширену в соцмережах інформацію, що флот підприємству уже не належить.

Хочете оцінити фінансову стабільність бізнес-партнера? Перевірити чи не має він боргів, судових справ? Спробуйте нове рішення LIGA360 від LIGA ZAKON! Всі види джерел для всебічної оцінки контрагентів: реєстри, судові рішення, санкційні списки та медіа. Залиште заявку на презентацію LIGA360 для вашої команди.

Встигни скористатися Special program для рішення LIGA360. Гарантуй найкращу ціну для своєї компанії. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини