Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Хмельниччині з'явиться новий індустріальний парк

Реклама

У Волочиську Хмельницької області з'явиться новий індустріальний парк - «Ф'юче Індастрі Хаб». Рішення про його включення до Реєстру індустріальних (промислових) парків Кабінет Міністрів ухвалив на засіданні 1 жовтня 2024 року, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«Індустріальні парки - це ключова складова програми «Зроблено в Україні». Вони забезпечують не лише створення нових робочих місць, а й розвиток регіонів та залучення інвестицій. Це сприяє переходу України до переробної економіки», - наголосив заступник Міністра економіки Віталій Кіндратів.

Ініціатором створення парку виступило ТОВ «Віннер Інвест Капітал». Загальний обсяг інвестицій у проєкт становить близько 1 мільярда гривень, з яких 113 мільйонів є власними коштами компанії.

Проєктом передбачається створення 350 робочих місць у таких сферах, як переробка харчових продуктів, альтернативна енергетика та науково-технічна діяльність.

Всього до Реєстру індустріальних парків вже включено 93 об'єкти.

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини