Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чотири індустріальні парки отримають з держбюджету 216 млн грн

Реклама

Ще чотирьом індустріальним паркам - «Захід-Ресурс» (Львівська область), «Хмельницький» (Хмельницька область), «Ковель Порто» (Волинська область) та «Біла Церква 1» (Київська область) виділили державну підтримку в межах програми «Зроблено в Україні». Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Загальна сума фінансового стимулювання становить 216,1 млн грн.

Як зазначається, ця підтримка забезпечить створення необхідних умов для залучення інвесторів і розвитку виробничих потужностей.

Індустріальні парки отримають відповідне фінансування після проходження усіх необхідних процедур.

Індустріальний парк «Захід-Ресурс»

Компанія-ініціатор ТОВ «Євро-Інвест-Холдінг» спільно з державою працюватиме над розвитком критичної інфраструктури, зокрема побутової каналізації. Загальна вартість проєкту - 30,8 млн гривень, з яких держава покриє близько 15,1 млн гривень.

Індустріальний парк «Хмельницький»

Керуюча компанія ТОВ «КК «МІП Хмельницького» отримала державне фінансування для будівництва низки інфраструктурних об'єктів - водопостачання, електропостачання та реконструкція під'їзної дороги. Загальна вартість проєкту - 327 млн гривень, з яких держава покриє 51,4 млн гривень.

Індустріальний парк «Ковель Порто»

Проєкт, створений ТОВ «Компресорна техніка», зосереджений на модернізації залізничної під'їзної колії для розвитку логістичних зв'язків між Україною та країнами ЄС. Використання двох типів залізничних колій дозволить значно спростити транспортування продукції, як на внутрішньому, так і на міжнародному рівні. Загальна вартість проєкту становить 144,8 млн гривень, з яких 69,8 млн гривень буде покрито державним фінансуванням. Цей проєкт є ключовим для розвитку міжнародної торгівлі та логістики регіону.

Індустріальний парк «Біла Церква 1»

ТОВ «Індустріальний парк «Біла Церква 1» отримало підтримку для реалізації важливих інфраструктурних проєктів, таких як будівництво водопостачання, водовідведення та електричних мереж. Крім того, планується капітальний ремонт доріг та благоустрій території. Загальна вартість робіт оцінюється в 159,5 млн гривень, з яких держава покриє близько 79,8 млн гривень.

Таким чином, вже вісім індустріальних парків отримали державне стимулювання на суму 713,6 млн гривень.

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини