Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна продав "Об'єднану гірничо-хімічну компанію" майже за 4 млрд грн

Реклама

Фонд держмайна продав на приватизаційному онлайн-аукціоні державний пакет акцій розміром 100% АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» за 3,94 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Єдиним учасником аукціону і відповідно його переможцем стало ТОВ "Цемін Україна".

Згідно з умовами продажу, покупець зобов'язаний зберегти основні види діяльності підприємства, інвестувати у технічне переобладнання та модернізацію не менше 400 млн грн, а також сплатити борги із заробітної плати та перед бюджетом і погасити прострочену кредиторську заборгованість.

Рішення про приватизацію підприємства шляхом викупу ФДМУ оприлюднить протягом п'яти робочих днів з дня формування протоколу. До того це рішення має погодити Кабмін.

Довідково:

АТ «ОГХК» - найбільше в Україні підприємство з видобування та збагачення концентратів титанових руд. До складу компанії входять Вільногірський гірничо-металургійний комбінат в Дніпропетровській області та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат в Житомирській області. Восени минулого року «ОГХК» відновила відвантаження ільменітового концентрату на європейський ринок.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини