Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін запровадить економічне бронювання вже найближчим часом - Гетманцев

Реклама

Кабінет Міністрів запровадить економічне бронювання вже до кінця 2024 року. Таку думку висловив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в ефірі подкасту ASATrьопс, при цьому зазначивши, що його реалізація відбуватиметься за раніше анонсованим принципом «воюй або працюй» шляхом прийняття Урядом відповідної постанови.

"Я б не називав це економічним бронюванням у тому сенсі, що ти сплатив гроші і не йдеш в армію. Так не буде. Буде реалізація Кабінетом Міністрів принципу "працюй або воюй", те, про що говорив Прем'єр-міністр. І це буде найближчим часом. Я, чесно кажучи, передбачав, що це вже повинно було бути реалізовано, зважаючи на ті наші внутрішні дискусії, які я спостерігаю», - сказав Гетманцев.

Він уточнив, що економічне бронювання запровадять не Законом, а шляхом внесенням змін до відповідної постанови Уряду.

За словами Гетманцева, одним з критеріїв для бронювання буде «біла» заробітна плата, а іншим - відповідна галузь, перелік яких буде розширено.

Деталей він не розкрив, посилаючись на те, що це ініціатива Уряду.

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини