Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна виставив на приватизацію Бджільнянський спиртзавод

Реклама

Фонд держмайна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс ДП «Бджільнянський спиртовий завод» зі стартовою ціною 68,2 млн гривень без ПДВ. Про це повідомляє пресслужба фонду.

Підприємство спеціалізується на виробництві спирту та інших хімічних продуктів органічного походження, однак не проводить фінансово-господарську діяльність з червня 2022 року.

До складу єдиного майнового комплексу, що знаходиться у Вінницькій області, входять 99 одиниць нерухомого майна (горілчаний цех, виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо).

Також на балансі підприємства знаходиться 727 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар, комп'ютерна та офісна техніка тощо) та 23 одиниці транспорту і спецтехніки (вантажні автомобілі, трактори, причепи та бульдозер).

Загальна площа п'яти земельних ділянок під комплексом становить 38,0140 га. Водночас ці земельні ділянки не є предметом купівлі-продажу.

Торги відбудуться у системі «Прозорро.Продажі» 18 жовтня, цінові пропозиції прийматимуться до 17 жовтня.

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини