Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Три індустріальні парки отримають 171 млн грн держфінансування

Реклама

Ще трьом індустріальним паркам - «Біла Церква 2» (Київська область), «ВінІндастрі» (Вінниця) та «Місто скла» (Київська область) виділили державну підтримку в межах програми «Зроблено в Україні». Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Загалом зазначені індустріальні парки отримають 171,4 млн грн з державного бюджету для будівництва та модернізації інфраструктури.

Як зазначається, ця підтримка забезпечить створення необхідних умов для залучення інвесторів і розвитку виробничих потужностей.

Індустріальний парк «Біла Церква 2»
Ініціатор створення парку отримає 66,1 млн грн державного стимулювання для будівництва мереж водопостачання, водовідведення та електричних мереж. Загальна вартість будівельних робіт становить 132,3 млн грн. Цей проєкт дозволить покращити інфраструктуру парку.

Індустріальний парк «ВінІндастрі»
Для забезпечення під'їзних шляхів до території парку та будівництва дороги та нової лінії електропередач держава виділила 79 млн грн. Це забезпечить стабільне електропостачання та створить необхідну логістичну інфраструктуру.

Індустріальний парк «Місто скла»
Для будівництва електромереж індустріального парку виділено 26,3 млн грн. Це допоможе залученню нових виробничих компаній.

Парки отримають відповідне фінансування після проходження усіх необхідних процедур.

Нагадаємо, раніше державне стимюлювання вже отримали вісім індустріальних парків. Його загальна сума склала 713,6 млн гривень

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини