Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прокуратура запобігла захопленню нерухомості

24 липня 2018, 14:06
147
0
Реклама

Київська прокуратура повідомила про затримання приватного нотаріуса, який сприяв рейдерському захопленню торгового центру вартістю майже 135 млн грн.

Правоохоронці встановили, що нотаріус незаконно здійснив державну реєстрацію прав на зазначений об'єкт на сторонніх осіб. За це йому пообіцяли 18 тис. доларів.

Ці обставини стали відомі правоохоронцям, і нотаріусу було оголошено підозру у зловживанні повноваженнями і пособництві у протиправному заволодінні майном.

Тепер йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Торговий центр повернуто законним власникам.

Такі випадки підтверджують, що для убезпечення своєї нерухомості власники повинні здійснювати якісний антирейдерський контроль. Таку можливість надає спеціальний сервіс «SMS-Маяк», запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». З його допомогою про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися SMS-повідомленням, електронним листом, а також повідомленням в кабінеті користувача.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини