Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

План дерегуляції господарської діяльності поки виконано на третину

29 серпня 2017, 10:27
185
0
Реклама

Розпорядженням Кабміну від 23.08.2016 № 615-р затверджено оновлений план заходів щодо дерегуляції господарської діяльності, який встановлює низку завдань щодо поліпшення та спрощення регуляторного середовища в таких сферах, як аграрна галузь, будівництво, нафтогазова галузь і надрокористування, електроенергетика, інформаційні технології та телекомунікації, харчова галузь.

Крім того, план передбачає реалізацію низки заходів, спрямованих на спрощення процедурних питань ведення бізнесу, зокрема адміністративних і процедур державного нагляду (контролю), розширення можливостей суб'єктів господарювання для участі в наданні публічних послуг, спрощення митного, податкового регулювання та подання звітності, а також удосконалення процедур технічного регулювання господарської діяльності.

План розміщено на сайті Державної регуляторної служби. Він складається з 11 розділів і 112 завдань, реалізація яких має відбутися у 2016 - 2017 роках.

Станом на 20 серпня вісім завдань не виконуються (через неприйняття відповідних законів), 44 - не виконано і 23 - знаходяться в процесі виконання. Виходить, що за чотири місяці до закінчення дії плану його виконання становить лише 33 %.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини