Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграрії налаштовані на рішучі дії в боротьбі з рейдерами

15 серпня 2017, 16:16
178
0
Реклама

Нещодавно під час прес-конференції в парламенті було повідомлено про підготовку колективного звернення аграріїв до Президента і Прем'єра з проханням про втручання в ситуацію з рейдерством і припинення хвилі неправомірних захоплень бізнесу та його активів. Цей документ вже підписали понад сто підприємців, а також кілька народних депутатів. Однією з вимог підприємців є посилення відповідальності рейдерів.

Варто зазначити, що фермери налаштовані рішуче, оскільки для ефективного захисту від рейдерів вони самоорганізувалися і обіцяють діяти рішуче, якщо їхні аргументи не будуть почуті. Зокрема, пролунала обіцянка перекрити вулиці у всій країні.

У зв'язку з цим не втрачають актуальності питання антирейдерської профілактики та захисту. Сьогодні одним з найбільш поширених об'єктів рейдерських атак є нерухомість, яка потребує постійного юридичного й фізичного контролю. Правовий статус майна можна відстежувати шляхом звернення до реєстру нерухомості. Причому найзручніше контролювати зміни в реєстрі нерухомості за допомогою електронних засобів.

Таку можливість надає спеціальний сервіс SMS-Маяк, запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». За допомогою такого сервісу про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через повідомлення в кабінеті користувача. Контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії та припинити спроби рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини