Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інструментом рейдера стало підроблене судове рішення

31 липня 2017, 16:29
276
0
Реклама

Прокуратура міста Києва повідомила про повернення в судовому порядку земельної ділянки, що раніше була предметом рейдерської махінації. Йдеться про нерухомість вартістю майже 4 млн грн, яка перебуває в комунальній власності.

Встановлено, що право власності на торговельний комплекс із закладом громадського харчування, розташований на спірній земельній ділянці, зареєстровано на підставі неіснуючого судового рішення. Надалі зазначений об'єкт нерухомості відчужувався на підставі договорів купівлі-продажу.

Разом з тим Київрада не приймала жодних рішень про передачу юридичним чи фізичним особам спірної земельної ділянки у власність або користування. З огляду на ці обставини прокуратура міста Києва звернулася до суду з позовом про повернення земельної ділянки в придатному для використання стані. Суд погодився з доводами прокуратури і задовольнив позовні вимоги в повному обсязі.

Нагадуємо, про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через повідомлення в кабінеті користувача за допомогою спеціального сервісу SMS-Маяк, запущеного на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії та припинити спроби рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини