Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Києві рейдери налагодили «бізнес» на шахрайських угодах з нерухомістю

26 липня 2017, 17:52
145
0
Реклама

Прокуратура міста Києва повідомляє про направлення до суду обвинувального акта щодо двох зловмисників, які під приводом продажу нежитлових приміщень і квартир, розташованих на території столиці, заволоділи грошовими коштами громадян на загальну суму понад 40 млн гривень.

Встановлено, що ці особи на підставі підроблених документів оформляли право власності на зазначені об'єкти нерухомості. У подальшому, із залученням підставних осіб, які виступали фіктивними продавцями, реалізовували це майно громадянам, а отримані від продажу кошти привласнювали.

В даний час досудове розслідування завершено і направлено до суду для розгляду по суті. За вчинене шахрайство і підробку документів обвинуваченим загрожує покарання від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через повідомлення в кабінеті користувача за допомогою спеціального сервісу SMS-Маяк, запущеного на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії і зупинити спроби рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини