Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємці готують колективне звернення до влади щодо рейдерства

12 липня 2017, 14:45
191
0
Реклама

Сьогодні під час прес-конференції в парламенті народні депутати обговорили ситуацію, що склалася з рейдерством в Україні. Зокрема, було повідомлено про підготовку колективного звернення підприємців до Президента і Прем'єра з проханням про втручання та зупинення хвилі неправомірних захоплень бізнесу і його активів. Цей документ вже підписало понад сотні підприємців, а також кілька народних депутатів.

Під час прес-конференції також було зауважено, що кількість рейдерських захоплень у країні зростає. Зокрема, це стосується аграрного сектору, де підприємці вже об'єдналися для спільної координації захисних заходів. Також, окрім акценту на рейдерстві, згадане звернення є закликом до протидії неправомірному тиску на бізнес.

У зв'язку з цим не втрачають актуальності питання антирейдерської профілактики та захисту. Сьогодні одним з найбільш поширених об'єктів рейдерських атак є нерухомість. Базою захисту нерухомого майна має бути його постійний юридичний і фізичний контроль. Правовий статус майна можна відстежувати шляхом звернення до реєстру нерухомості. Причому найзручніше контролювати зміни в реєстрі нерухомості онлайн. Таку можливість надає спеціальний сервіс SMS-Маяк http://smsmayak.com.ua/, запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». За допомогою такого сервісу про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через сповіщення в кабінеті користувача.

Контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії та запобігти спробам рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини