Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рейдери в Києві незаконно переоформили 31 квартиру

29 червня 2017, 10:29
150
0
Реклама

Головне управління Національної поліції в місті Києві повідомило, що в столиці затримано організовану злочинну групу, члени якої переоформили та перепродали 31 квартиру киян.

Керівник київської поліції Андрій Крищенко повідомив, що шахраї підробляли документи (з ними у змові були деякі нотаріуси) і через ланцюжок перепродажів квартир отримували незаконну вигоду. Таким чином злочинне угрупування фактично вкрало 31 квартиру. При цьому господарі квартир часто не знали про це, доки не виявляли, що в їхніх квартирах уже мешкають інші люди.

Під час обшуків у рейдерів було вилучено гроші, підроблені посвідчення працівника правоохоронного органу, ключі від 14 квартир, правовстановлюючі документи на квартири, мобільні телефони, радіостанції й автомобіль. Розслідування триває.

У зв'язку із цим не втрачає актуальності питання оперативного контролю реєстраційних дій щодо своєї нерухомості. Адже саме завдяки йому власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії та зупинити спроби рейдерського захоплення. До речі, про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через сповіщення в кабінеті користувача за допомогою спеціального сервісу SMS-Маяк, запущеного на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини