Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як юридично захистити свою нерухомість у відпускний сезон?

12 червня 2017, 14:08
188
0
Реклама

Початок літа завжди означає старт відпускного сезону. Повноцінною відпусткою вважається час, коли є змога відволіктися не лише від роботи, а й від тягаря будь-якої поточної відповідальності. Тому, від'їжджаючи кудись далеко і надовго, не завадить потурбуватися про захист своєї власності, у тому числі нерухомого майна. І йдеться не лише про фізичну недоторканість житла або виробничих приміщень.

Від'їжджаючи у тривалу відпустку, особливо важливо повсякчас тримати свою нерухомість на оперативному контролі. Адже, контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії та зупинити спроби рейдерського захоплення.

На щастя, для такого контролю існує зручна технічна можливість - спеціальний сервіс SMS-Маяк, запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». За допомогою цього сервісу про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через сповіщення в кабінеті користувача.

Крім того, під час відпустки SMS-Маяк зручний для випадків, коли угоду з нерухомістю здійснюватиме повірений від імені власника. Швидке інформування про вчинення реєстраційних дій дозволить бути в курсі угоди, що відбулася, не із слів партнера, а на підставі даних державного реєстру.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини