Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рейдери змінили власника майна

6 січня 2017, 17:00
189
0
Реклама

Рейдерські атаки можливі навіть на майно збанкрутілих банків. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб заявляє про те, що два об'єкти нерухомості, які належали Дельта Банку на підставі сфальсифікованих документів, були переоформлені на інших осіб.

Загальна вартість об'єктів 27,5 млн грн. Перший об'єкт - це земельна ділянка площею 7 га, що розташована в Яремчі Івано-Франківської області. Другий об'єкт - цілісний майновий комплекс-кафе «Ольвія» в місті Одеса. При проведенні чергової перевірки з'ясувалося, що, за даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, банк вже не є власником приміщення. У результаті банку та його кредиторам завдано збитків у розмірі щонайменше 7,7 млн грн. При цьому Дельта Банк жодних дій щодо відчуження цих об'єктів нерухомості не здійснював.

У Фонді гарантування зазначають, що Дельта Банк повідомив Міністерству юстиції України про зазначені операції в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, які були проведені на підставі підроблених документів. Уповноваженою особою Фонду гарантування здійснюються всі можливі дії щодо поновлення та захисту майнових прав банку, в тому числі в судовому порядку. За виявленими фактами банком подано заяви до правоохоронних органів про вчинення злочинів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини