Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВИМІРЮВАЛЬНА ТЕХНІКА

4 листопада 2015, 09:02
149
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін постановою від 28 жовтня № 865 затвердив Порядок оплати робіт і послуг з проведення оцінки відповідності законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки вимогам технічних регламентів, повірки зазначених засобів, що перебувають в експлуатації, та визначення вартості таких робіт і послуг.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Оплата робіт і послуг, що виконуються (надаються) призначеними органами з оцінки відповідності, науковими метрологічними центрами, які мають визнані на міжнародному рівні калібрувальні та вимірювальні можливості щодо відповідних видів і підвидів вимірів, уповноваженими науковими метрологічними центрами, метрологічними центрами та повірочними лабораторіями (далі - підприємства-виконавці), здійснюється на підставі договору та рахунка на оплату шляхом:

- перерахування замовником коштів через установу банку або відділення поштового зв'язку;

- внесення готівки до каси.

Вартість робіт і послуг визначається без урахування ПДВ, що нараховується відповідно до законодавства. Зазначена вартість розраховується підприємством-виконавцем на підставі норм часу на виконання робіт і вартості розрахункової калькуляційної одиниці часу - 1 людино-дня (людино-години) за формулою, визначеною п. 3 Порядку.

ПРОТЕ:

Набуває чинності новий порядок лише з 1 січня 2016 року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини