Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДО УВАГИ АВТОВЛАСНИКІВ

20 листопада 2014, 09:01
166
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Перевірка ДАІ експлуатації державних реєстраційних номерів з дотриманням вимог чинного законодавства продовжиться з 19 по 30 листопада.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ виявлятимуть транспортні засоби, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог ч. 6 ст. 121 КпАП. За зазначені порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 грн.

За повторне здійснення порушення протягом року ч. 7 ст. 121 КпАП передбачається штраф у розмірі від 255 до 510 грн. або громадські роботи строком від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу або без такого.

Як пояснюють у ДАІ, останнім часом стали масовими випадки експлуатації ТЗ без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу або не відповідає вимогам стандартів, або ж з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами або забрудненим, що дозволяє правопорушникам уникати відповідальності за порушення Правил дорожнього руху і негативно впливає на безпеку дорожнього руху.

ПРОТЕ:

Державтоінспекції під час своєї операції варто було б врахувати несприятливі погодні умови пізньої осені, а також незадовільний стан українських доріг, що дуже часто впливає на зовнішній вигляд реєстраційних знаків транспортного засобу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини