Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПІДТВЕРДЖЕННЯ УГОД НА МІЖБАНКУ

6 листопада 2014, 09:06
152
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Нацбанк прийняв постанову від 03.11.2014 № 703 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України», що набрала чинності 5 листопада 2014 року.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Документом передбачено, що з понеділка по п'ятницю, а також у передсвяткові дні Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку починатиме функціонувати на 1 годину раніше - з 9-00. Відповідні зміни внесено до постанови Нацбанку від 02.06.2008 № 152.

Окрім цього, внесено зміни до Положення про порядок та умови торгівлі іноземною валютою, згідно з якими Нацбанк оперативно попереджатиме суб'єктів ринку про зміну часу функціонування системи та строків подання заявки на участь у функціонуванні системи.

До цього про зміну часу функціонування системи і строків подання заявки на участь у системі Нацбанк повинен був попереджати суб'єктів ринку не пізніше ніж за 2 робочі дні до часу зміни.

ПРОТЕ:

Як бачимо, НБУ вирішив оперативніше керувати роботою міжбанку. Це може призвести у тому числі і до раптових його відлучень при виникненні під час торгів тенденції, що не влаштовує НБУ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини