Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РАДА БІЗНЕС-ОМБУДСМЕНА

24 жовтня 2014, 09:04
154
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

З метою покращення умов для підприємницької діяльності та підвищення ефективності боротьби з корупцією Міністерство економічного розвитку і торгівлі підготувало проект постанови Кабміну «Про створення Ради бізнес-омбудсмена».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Раду бізнес-омбудсмена планується створити для забезпечення прозорої діяльності органів державної влади, сприяння зменшенню рівня корупції та попередження недобросовісної поведінки суб'єктів господарювання, що займаються підприємництвом в Україні.

Проектом пропонується затвердити положення, в якому викладено основні завдання та принципи діяльності Ради бізнес-омбудсмена як консультативного органу при Кабінеті Міністрів України. Зауваження та пропозиції до проекту постанови приймаються протягом місяця з дати оприлюднення проекту на електронну адресу: shkarp@me.gov.ua.

Проект підготовлено на виконання зобов'язань Меморандуму про взаєморозуміння щодо підтримки української антикорупційної ініціативи та розміщено на офіційному сайті Мінекономрозвитку в розділі «Обговорення проектів документів».

ПРОТЕ:

Створення чергової громадської ради ризикує стати ще однією формальною структурою, яка не має реальних механізмів впливу на органи влади та контролю за законністю їх дій.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини