Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДЕРЖРЕЄСТРАЦІЯ ФРАНЧАЙЗИНГУ

17 жовтня 2014, 09:04
179
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мін'юст наказом від 29 вересня 2014 року № 1601/5 затвердив Порядок державної реєстрації договорів комерційної концесії (субконцесії).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Документ визначає процедуру реєстрації договору комерційної концесії (франчайзингу), договору про внесення змін до цього договору та договорів про його розірвання. Окрім цього, врегульовано питання внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців.

Реєстрація проводиться незалежно від місця проживання або місцезнаходження сторін. Документи для реєстрації можуть бути подані через реєстраційний портал - інтернет-сторінку, що забезпечує формування та подання документів, необхідних для державної реєстрації договорів комерційної концесії (субконцесії), договорів про внесення змін до таких договорів та договорів про їх розірвання.

ПРОТЕ:

Договір комерційної концесії в тому вигляді, в якому він представлений у вітчизняному законодавстві, не повністю забезпечує всі потреби відносин франчайзингу, тому на практиці його доводиться супроводжувати низкою інших угод.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини