Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Є нарікання на послуги міжнародних грошових переказів – повідомте!

13 листопада 2018, 15:17
235
0
Реклама

АМКУ проводить дослідження ринку послуг термінових валютних переказів фізичних осіб з-за кордону без відкриття банківського рахунку. Метою дослідження названий контроль за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції на ринку, зокрема, в частині встановлення розміру комісійної винагороди за переказ коштів.

За інформацією Нацбанку, в Україні діє сім міжнародних систем переказу коштів. У 2017 році 75% переказів валюти із-за кордону було здійснено через Western Union та MoneyGram (51,49% та 23,79% відповідно), у І півріччі 2018 року - 79% (56% і 23% відповідно).

Споживачам таких послуг - фізичним особам, які здійснювали переказ валюти в Україну через міжнародні системи переказу, пропонується заповнити анкету до 05.12.2018.

У разі наявності інформації щодо порушень законодавства про захист економічної конкуренції при здійсненні чи отриманні переказів, дій чи обставин, що можуть про таки порушення свідчити, проінформувати АМКУ можна написавши на електронну адресу: finance@amcu.gov.ua чи за тел. (044) 251-60-26. Необхідно докладно описати відповідні обставини, надавши контакти для уточнення деталей (у разі потреби).

Обіцяно, що отримана інформація буде опрацьована та врахована при підготовці пропозицій щодо здійснення заходів, спрямованих на розвиток конкуренції.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини