Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процес видачі сертифікатів про форс-мажор зацікавил Антимонопольний комітет

24 січня 2019, 17:42
392
0
Реклама

Антимонопольний комітет проводить перевірку Торгово-промислової палати України щодо дотримання нею вимог законодавства про захист економічної конкуренції у частині визначення тарифів за послуги із засвідчення форс-мажорних обставин, що оформлюються відповідним сертифікатом.

У зв'язку з цим АМКУ пропонує представникам органів державної влади, громадських організацій та суб'єктів господарювання долучитися до обговорення зазначеного питання 29 січня о 14:00, за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45.

Інформацію про кандидатуру представника для участі у робочій зустрічі необхідно надати до 12:00 25.01.2019 року на e-mail: vap@amcu.gov.ua або за тел. 044 251-62-07.

***

Як ми писали раніше, АМКУ надав власне бачення діяльності електронних майданчиків оцінки майна, та підготував Кабміну низку рекомендацій з її покращення.

***

Перевірити, чи не знаходиться юридична особа у «чорному» списку АМКУ дозволяє сервіс CONTR AGENT від компанії ЛІГА:ЗАКОН. Окрім того у CONTR AGENT за запитом можна перевірити контрагента на благонадійність, а також контролювати його ділову репутацію. Крім перевірки реєстраційних даних, бенефіціарів, структури власності, сервіс дозволяє перевірити контрагента на наявність судових спорів та, якщо такі є, ознайомитися з резолютивною частиною судових рішень. Можна також дізнатися про наявність відкритих процедур банкрутства, статус платника ПДВ або єдиного податку, чи не знаходиться юридична особа в санкційних списках РНБО і МЕРТ, а також санкційних списках інших країн: ЄС, США, Великобританії та Австралії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини