Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємства зможуть самостійно запроваджувати системи якості

15 лютого 2019, 10:22
1105
0
Реклама

Уряд припинив дію низки розпоряджень щодо державного регулювання процесів управління якістю продукції та послуг та скоротив функції державних органів, які не пов'язані з їх основною діяльністю з управління якістю продукції.

«Держава має гарантувати безпеку продукції, а бізнес - встановлювати системи управління якістю, які її забезпечать. Вибір таких систем є відповідальністю та функцією самих підприємств, він повинен проводитися на основі європейського та міжнародного досвіду. Це має сприяти підвищенню конкурентоспроможності української продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках, інноваційному розвитку та модернізації , - вважає міністр Мінекономрозвитку Степан Кубів.

Йдеться про те, що скасування цих регуляторних вимог сприятиме діяльності українських підприємств з розвитку власних систем управління якістю та надасть можливість їм самостійно запроваджувати системи якості.

***

Нагадаємо, що в інформаційно-правових системах ЛІГА:ЗАКОН за допомогою сервісу «Навігатор» можна здійснити пошук за галузевим принципом, сферами діяльності підприємства, правовими напрямками тощо. Щоб оцінити зручність сервісу можна скористатись тестовим доступом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини