Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ЄБРР розповіли, хто може розраховувати на його грантову підтримку

21 лютого 2019, 14:25
567
0
Реклама

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) запланував на 2019 рік близько 160 грантових проектів для підтримки малого та середнього бізнесу (МСБ) в Україні.

Йдеться, насамперед, про супроводжуваних банком консалтингових проектів для трансформації МСБ, загальна кількість яких з 2010 року сягнула однієї тисячі. Найактивнішими стали компанії харчової промисловості та торгівлі.

За словами керівника напрямку МСБ в Україні ЄБРР Катерини Рігг у 2019 році слід очікувати на розширення діяльності в секторальних напрямках, поширення практик проведення тренінгів, модульних курсів. Як приклад наводиться агросектор, де великий бізнес буде працювати з університетами, аби організувати курси підвищення кваліфікації. ЄБРР готовий оплачувати 84% послуг міжнародних консультантів, що в середньому коштують 60 тис. євро. Решту оплачує сам одержувач допомоги.

Також нагадаємо, що в Києві на базі Київської торгово-промислової палати діє Центр підтримки бізнесу, створений в рамках програми EU4Business.

***

Раніше ми писали, що програма ЄС EU4Business надає МСБ можливість доступу до вигідних фінансових інструментів.

***

При встановленні нових та перевірці існуючих ділових контактів може бути корисним сервіс CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він, серед іншого, дозволяє перевірити інформацію щодо можливого включення ваших контрагентів до санкційних списків України, ЄС, США та інших країн, а також здійснювати їх подальший контроль.

Нагадаємо, що до 20.03.2019 (включно) при одночасній купівлі сервісів CONTR AGENT та VERDICTUM (інноваційна система аналізу судової практики) діє знижка 30%.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини