Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Стало відомо, коли у школах та дитсадках Києва підключать опалення

28 вересня 2019, 10:00
1063
0
Реклама

Відповідно до розпорядження КМДА №1710, опалення у школах та дитсадках, лікарнях та інших закладах охорони здоров'я, та соціально-медичних установах, а також в закладах культури, фізичної культури та спорту, може бути підключено з 30 вересня.

Підключення буде за відповідними заявками керівників закладів, про це зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник:

«Ми готові до теплозабезпечення об'єктів соціальної сфери. Маються на увазі всі ті, хто хоче підключитися до теплоносія. Ми будемо мати можливість це зробити, за відповідними заявками, починаючи з 30 вересня», - повідомив він.

Інший заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський розповів про готовність до опалювального сезону навчальних закладів міста:

«Майже всі навчальні заклади нашого міста готові до нового опалювального сезону. 100% актів готовності ми отримали в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському та Солом'янському районах. Проблемні питання залишилися у 3 школах Шевченківського району, але вони вже найближчим часом будуть готові до підключення», - заявив заступник.

Дата підключення центрального опалення у жилих будинках поки що невідома.

Читайте також:

Показники лічильника води можна передати за допомогою мобільного застосунку

Діє новий порядок відключення від центрального опалення

Cудові рішення про оскарження неправомірних донарахувань по комунальних послугах ви можете знайти у системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримати тестовий доступ в VERDICTUM можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини