Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН презентувала юридичній спільноті новий національний рейтинг юридичного ринку України

22 жовтня 2019, 12:01
1363
0
Реклама

8 жовтня відбулася визначна подія: у День юриста компанія ЛІГА:ЗАКОН у столичному закладі SANPAOLO в середмісті Києва зібрала керуючих партнерів провідних юридичних фірм України та оголосила про запуск всеукраїнського рейтингу ринку юридичних послуг LIGA ZAKON AWARDS 2019.

Відкрив захід Валерій Решетняк, директор LegalTech-бізнесу компанії ЛІГА:ЗАКОН: «Компанії ЛІГА:ЗАКОН в цьому році виповнюється 28 років і сьогодні ми презентуємо ринку цілком новий продукт - рейтинг ринку юридичних послуг. Зростає інвестиційна привабливість нашої країни, в неї великий потенціал, тож попит на кваліфікованих юристів, які є визнаними лідерами ринку буде стабільно високим. Ми розуміємо складність та важливість питання вибору юриста, яке стоїть перед бізнесом, тож LIGA ZAKON AWARDS допоможе бізнесу легше обрати потрібного юриста».

Також Валерій зазначив, що і професія юриста в Україні розвивається та досить динамічно трансформується: вже є такі напрямки, як legal-інженер, є спеціалізовані курси програмування для юристів. Тож, важливо аналізувати та досліджувати ринок і ділитися цими знаннями з ринком.

Валерій підкреслив, що ЛІГА:ЗАКОН залучить для контролю якості дослідження крутого, якісного та авторитетного аудитора.

Фахівці компанії ЛІГА:ЗАКОН при складанні методики аналізу LIGA ZAKON AWARDS 2019 вивчили та узагальнили кращі світові практики рейтингування юридичного ринку.

Окремий блок номінацій передбачено для LegalTech-рішень, які допомагають юристам ефективно виконувати їх роботу.

«Український юридичний ринок чекав цього проекту давно. Одна з основних переваг нашого рейтингу - це система визначення переможців. Ми презентували прозорий алгоритм, який зрозумілий усім. До того ж враховано запит на об'єктивність. Ми як компанія, яка обслуговує юридичний ринок, як ніхто інший, розуміємо потребу в об'єктивній і повній інформації. Упевнена, що поява рейтингу LIGA ZAKON AWARDS позитивно сприятиме галузевій конкуренції», - прокоментувала Марина Бондаренко, співзасновниця і СЕО компанії ЛІГА:ЗАКОН.

Учасники рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019, які є переможцями міжнародних рейтингів матимуть додаткові бали. Також при оцінюванні номінантів будуть враховуватися оцінка експертів з журі рейтингу та оцінки ринку.

Базові принципи рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019 - відкритість та прозорість.

Рейтингування буде здійснюватися в категорії «юридичні фірми» по галузях права та «персоналії» по галузях права, а також в категорії «краще рішення для юридичного ринку».

Буде і спеціальна номінація «Вибір року» - переможця якої визначать шляхом моніторингу і аналізу медіа-активності за останні 12 місяців за допомогою сервісу медіамоніторингу Semantrum від ЛІГА:ЗАКОН, який аналізує декілька тисяч інформаційних джерел.

Голосування за номінантів триватиме з 4 по 29 листопада цього року. До 5 грудня будуть оброблятимуться і перевірятимуться результати голосування.

А вже 6 грудня на урочистій церемонії представники ЛІГА:ЗАКОН назвуть переможців рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019.

Контакти Оргкомітету:

Організаційні питання - Олена Васильєва, rating@ligazakon.ua, +38 067 915 57 19

Інформаційна підтримка і PR - Інна Калініна, pr@ligazakon.ua +38 096 476 94 46

Більш детальна інформація про рейтинг LIGA ZAKON AWARDS 2019

Також читайте: ТОП-5 новин про розвиток юридичного бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини