Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Кличко пообіцяв почати опалювальний сезон, проте "Нафтогаз" пропонує не квапитися

24 жовтня 2019, 13:42
348
0
Реклама

23 жовтня на офіційному порталі КМДА з'явилась інформація про те, що з 25 жовтня в Києві розпочнеться опалювальний сезон. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. Він розказав, що на запуск системи знадобиться 7-10 днів, договори на закупівлю газу з НАК «Нафтогаз» підписані, а КП «Київтеплоенерго» отримало відповідні номінації на газ. Тож вже на початку листопада у жителів столиці в оселях мало бути тепло.

Проте у НАК «Нафтогаз» не погодились з мером та на офіційній сторінці Facebook зауважили, що сенсу починати опалювальний сезон поки що немає:

«Не хочемо псувати настрій пану Кличку, але за прогнозом погоди ще тиждень буде тепла погода. Найближче похолодання у наступний вівторок (29 жовтня) - буде до +8, а вже у понеділок (4 листопада) прогнозують до +11. До того ж, з наступного тижня розпочинаються шкільні канікули і опалювати порожні класи немає сенсу», - сказано у повідомленні.

У компанії додали, що розуміють хвилювання за температурний режим у лікарнях та садочках, але вважають варто підійти до підключення вибірково.

Читайте також:

- Отримувачі субсидій будуть платити за комуналку більше

- Що робити у випадку отримання неіснуючих боргів за електроенергію

ЛІГА:ЗАКОН запрошує юридичні фірми взяти участь у всеукраїнському рейтингу ринку юридичний послуг LIGA ZAKON AWARDS 2019. Детальніше про рейтинг тут

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини