Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вміст «пакунку малюка» переглянуть без зміни його вартості

30 жовтня 2019, 09:35
2891
0
Реклама

Міністерство соціальної політики збирається переглянути вміст «пакунка малюка» на 2020 рік, проте його вартість залишиться колишньою. Про це сказав заступник міністра соціальної політики Олег Коваль.

Читайте також: скільки держава заплатить батькам після народження дитини у 2020 році

«Що ж до вмісту «пакунка малюка», він буде переглянутий. З цього приводу є різні думки. Наприкінці листопада - початку грудня ми їх усі згрупуємо. Ціна «пакунка» залишиться колишньою - у межах п'яти тисяч гривень. Постанову ми не змінюємо», - розповів він.

Крім того, у відомстві зазначили, що Донецька область - єдина в Україні, яка з початку програми «пакунок малюка», не отримала жодного «бебі-боксу».

За словами Олега Коваля, вирішення цієї проблеми лежить у монетизації «пакунку малюка». Тобто замість «бебі-боксу» породіллі отримуватимуть його грошовий еквівалент.

«Монетизація цієї програми в Донецькій області - захід, на який ми пішли заради людей. Інтереси людей не мають страждати через процедурні моменти», - підкреслив заступник міністра.

Також у Мінсоцполітики зазначили, що з початку реалізації проекту 329 773 дитини отримали «пакунок малюка», що становить 99 % від кількості дітей, народжених з 1 вересня 2018 року.

Нагадаємо, що за перевезення дітей без автокрісла оштрафують на 510 грн.

Перед початком співпраці ви можете перевірити свого контрагента на благонадійність за допомогою сервісу CONTR AGENT, замовивши прямо зараз тестовий доступ.

В Україні запустили бота-бухгалтера ReporTax для ФОП, який вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність в держоргани.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини