Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН святкує 28 років

12 листопада 2019, 15:24
312
0
Реклама

Шановні партнери!

Ми з вами вже 28 років.

ЛІГА:ЗАКОН є однією з перших IT-компаній в Україні. Перша серед інформаційно-правових продуктів, перша в аналітичному та юридичному сегментах. І ми раді, що всі ці 28 років ми працюємо з кращими компаніями України. Для нас честь щодня допомагати вам у вашій роботі. Бути першовідкривачем завжди непросто, але тримати високу планку - ще важче. Проте ми не боїмося викликів, кожного дня намагаючись ставати кращими для вас. З 1991 року і до сьогодні!

В нашій команді працюють люди з понад 20-річним досвідом роботи з юридичним та фінансовим ринками, наші аналітики, розробники, автори - ось хто стоїть за продуктами та рішеннями ЛІГА:ЗАКОН.

Ми пам'ятаємо як з дискет та дисків перейшли до хмарних рішень, як запускали щоденні бухгалтерські та юридичні газети та аналітичні тижневики.

Діяльність ЛІГА:ЗАКОН завжди спрямована на активний розвиток діалогу між бізнесом та владою, побудову висококваліфікованого експертного середовища. 

Впевнено рухаючись до 2020 року, ми допомагаємо українському бізнесу розвиватись безпечно та в правовому полі.

Ми дякуємо вам за співпрацю, довіру та партнерство!

Ми - це Інформаційно-правова система ЛІГА:ЗАКОН, сервіс перевірки та моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT, сервіс аналізу судових рішень VERDICTUM, сервіс аналізу стану нерухомості SMS-МАЯК, сервіс аналітики та моніторингу медіа-ресурсів SEMANTRUM, онлайн-сервіс здачі звітності та реєстрації податкових накладних Liga:REPORT, аналітичні видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, ЮРИСТ&ЗАКОН, ВІСНИК МСФЗ та Академія ЛІГА:ЗАКОН, щоденна газета «Інтерактивна бухгалтерія».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини