Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

III Національний форум розвитку МСП 2019: #ЗРОСТАЙМО РАЗОМ

4 грудня 2019, 09:15
533
0
Реклама

11 грудня 2019 року в Торгово-промисловій палаті України відбудеться ІІІ Національний форум розвитку МСБ 2019: #ЗРОСТАЙМО РАЗОМ!

Ми плануємо зібрати під одним дахом близько 500 власників малих і середніх підприємств, представників організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів і фінансових установ. Це перетворить наш форум на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання МСБ в Україні.

Формат передбачатиме насичену програму, яка складатиметься з генеральної дискусійної панелі «Розвиток МСП в Україні: Курс на 2020», сесії пітчінгу щонайменше 20 діючих програм та інструментів підтримки розвитку підприємств, зон консультацій і нетворкінгу та паралельних практичних семінарів за напрямами: доступ до знань, доступ до фінансування, доступ до ефективного регулювання, доступ до ринків.

Консультації підприємцям надаватимуть представники програм і проектів підтримки бізнесу від національних та міжнародних організацій, у тому числі українських фінансово-кредитних установ.

Особливий фокус презентацій і центральна зона консультацій буде демонструвати можливості доступу підприємцям до інформації та сервісів онлайн, зокрема через новий державний портал для малого і середнього бізнесу sme.gov.ua й інші нещодавно розроблені онлайн-платформи.

Дискусії будуть присвячені питанням розвитку зовнішньої торгівлі, регуляторної політики, захисту інтересів бізнесу, імплементації європейських програм підтримки МСП в Україні, доступним фінансовим інструментам від національних і міжнародних фінансових установ, історіям успіху українських підприємців із різних галузей економіки.

Реєстрація

Цього року форум організовує ТПП України у партнерстві з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва при Мінекономіки (SMEDO) та проектом EU4Business/FORBIZ, за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні (DelegationofEuropeanUniontoUkraine).

Організації підтримки бізнесу, консалтингові компанії мають можливість отримати статус партнера форуму шляхом внесення партнерського внеску, обравши для себе одну з 3-х опцій.

Партнерська пропозиція

Акредитація ЗМІ за e-mail: press@ucci.org.ua

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини