Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Усі гральні заклади України припиняють свою роботу

20 грудня 2019, 14:45
3136
1
Реклама

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в Facebook заявив про те, що в Україні всі зали з гральними автоматами повинні зникнути. Про це він повідомив у відеозверненні, яке розмістив в Facebook.

«Ми доручили Національній поліції і Податкової міліції вжити заходів, щоб вже до Нового року залів з гральними автоматами на вулицях українських міст не стало. За цю ніч (з 19 на 20 грудня - ред.) Проведені перші спецоперації, і вже більше сотні таких закладів припинили свою діяльність», - повідомляє Прем'єр.

За попередніми підрахунками в Україні більше 8 тис. гральних закладів, і в планах уряду - «відправити в історію» цей нелегальний бізнес.

По предварительным подсчетам в Украине более 8 тыс. игорных заведений, и в планах правительства - «отправить в историю» этот нелегальный игорный бизнес.

Голова Уряду дав доручення Нацполіції відсьогодні почати масову перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. А ДФС організувати перевірки ліцензій всіх так званих «державних лотерей».

На Платформі ЛІГА:ЗАКОН з'явився новий сервіс - Національний юридичний каталог України Liga:BOOK. Сервіс створений для юристів, а також для тих, хто хоче скористатися юридичні послуги.

Читайте також:

- Через легалізацію казино хочуть розвивати готельний бізнес в Україні

- Яким буде гральний бізнес в Україні

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини