Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Киянам зменшать нарахування за тепло і гарячу воду за грудень на 22-23%

8 січня 2020, 16:46
423
0
Реклама

На Офіційному порталі Києва з'явилась інформація про те, що «Київтеплоенерго» здійснює перерахування вартості послуг з постачання тепла та гарячої води.

Підставою для перерахунку є прийняття Кабміном постанови № 1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв'язку із зміною ціни природного газу».

Постанова передбачає зміну розміру нарахувань за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання у зв'язку із зміною ціни природного газу, який використовується для виробництва теплоенергії, опалення та гарячої води. Питома вага природного газу в тарифах «Київтеплоенерго» складає близько 80%.

Перерахунок вартості цих послуг отримають усі категорії споживачів Києва. Перерахунок проведено за методикою, наданою вищезазначеною урядовою постановою. Вона враховує вартість газу у відповідному місяці.

Уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомленняv, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Читайте також:

Коли можна не платити пеню за прострочену комуналку

Комунальні послуги в Києві подорожчають з травня

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини