Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Продуктові ринки знову закриють

Реклама

Замміністра охорони здоров'я і Головний санлікар Віктор Ляшко в ефірі "Свободи слова" на ICTV повідомив, про рішення скасувати свою постанову, якою за певних умов дозволялася робота ринків під час карантину. Відповідна постанова вже опублікована та діє з 14 квітня.

Віктор Ляшко вказав, що постанова була прийнята з метою забезпечення доступності громадян до більш дешевших продуктів, ніж в магазинах, але виявлені факти зловживання органів місцевого самоврядування, коли ринки були відкриті в антисанітарних умовах, стали причиною скасування документу.

Керівництво ринків повинно було забезпечити як і відвідувачів, так і працівників засобами індивідуального захисту, але правила не дотримувалися.

Нагадаємо, раніше МОЗ дозволив продуктовим ринкам працювати в період карантину, якщо вони будуть дотримуватися певних правил.

Підтримувати хорошу репутацію у податковій, навіть за умов віддаленої роботи, вам допоможе Liga:REPORT. IT- сервіс доступний також в екосистемі з управління ризиками LIGA360. Ви можете замовити повнофункціональний тестовий доступ до LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини