Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи можуть тепер працювати з рахунками в Приват24 для фізосіб

Реклама

ПриватБанк запустив єдиний мобільний застосунок для фізичних осіб і підприємців на базі Privat24 для Android і iOs. Тепер підприємці, які обслуговуються в ПриватБанку, зможуть працювати з рахунками в звичному для них Приват24 для фізичних осіб.

Щоб користуватися єдиним сервісом, треба оновити мобільний банк до останньої версії.

“Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси - так робили раніше і ми, але ще в минулому році ми поставили за мету створити новий максимально простий сервіс для підприємців по роботі у Приват24 для фізичних осіб,” - говорить керівник напрямку малого та середнього бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв. - “Надалі ми плануємо спрощувати функціонал мобільного Приват24 для підприємців, а саме робити ще більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою, здаванням звітів та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі Приват24бізнес, а також зробимо практичнішим порядок дистанційної взаємодії підприємців зі своїми найманими бухгалтерами прямо всередині мобільного банку”.

Зверніть увагу: Банки знижують ставки за кредитами для бізнесу

Швидко розрахувати і сплатити податки, а також подати звітність можна з допомогою бота-бухгалтера ReporTax. Бот також попереджатиме підприємців про їх борги по ЄСВ і єдиному податку, вести книгу обліку доходів і автоматично підраховувати загальну суму доходу і податку до сплати. Сервіс доступний для ФОП другої і третьої групи, які не мають оформлених працівників.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини