Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри запустило онлайн-карту інфраструктури підтримки підприємництва

Реклама

Мінцифри презентувало інтерактивну карту інфраструктури підтримки підприємництва. Карта доступна на платформі Дія.Бізнес за посиланням

На карті підприємці можуть знайти вичерпну інформацію про інкубатори, акселератори, фонди, бізнес-асоціації та інші об'єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні. Інтерактивна карта буде постійно поповнюватися.

Керівник онлайн-складової проєкту Дія.Бізнес Андрій Ремізов підкреслив, що основна філософія карти інфраструктури підтримки підприємництва - це дати інформацію підприємцям про те, які організації є в громадах. 

«Навіть у невеликих містах і селищах є багато асоціацій, організацій, консультаційних центрів, які можуть допомогти підприємцям у цей непростий час. Особливістю цієї карти є те, що це інструмент, де підприємці можуть зв'язатися з конкретним об'єктом інфраструктури підтримки. Підприємець може подати онлайн-заявку на вступ до організації або поставити запитання. Об'єкт інфраструктури також може подати заявку, щоб з'явитися на карті. В Україні до цього часу таких продуктів ще не було», - додав Андрій Ремізов.

Відзначимо, компанія ЛІГА:ЗАКОН стала офіційним партнером Міністерства цифрової трансформації України та взяла активну участь у розвитку онлайн-платформи для підприємців «Дія.Бізнес».  На платформі доступні каталог ідей для бізнесу, різноманітні шаблони по відкриттю своєї справи, перелік необхідних документів, а також онлайн-консалтинг для підприємців.

Сучасне бізнес-середовище постійно змінюється. Тож сьогодні, як ніколи, підприємцям необхідно бути в курсі змін законодавства й оподаткування, бути впевненими у своїх бізнес-партнерах, клієнтах та оперативно дізнаватися про зміни в їх стані й діяльності. Усі інструменти для ефективної роботи на випередження - в одному комплексному рішенні LIGA360: ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН. Замовляйте доступ зі знижкою 30%.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини