Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

C 1 січня 2021 року сфера обслуговування повинна перейти на державну мову

Реклама

З 16 січня 2021-го року всі надавачі послуг незалежно від форми власності мають обслуговувати споживачів і надавати інформацію про товари і послуги українською мовою.

Про це повідомили на Урядовому порталі.

В інтерв'ю журналу «Країна» Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь повідомив, що низка положень мовного закону вже набула чинності: «З 16 січня 2020-го мова реклами, зокрема політичної, має бути лише українська. З 16 липня - назви аеропортів, станцій, зупинок, технічна та проектна документація, мова діловодства, документообігу, листування і звітності юридичних осіб. З 1 вересня всі школи мали перейти на українську».

Такі зміни передбачені Законом «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників. Будьте в курсі бізнес-зв'язків ваших колег та контролюйте боргові зобов'язання і критичні зміни в діяльності бізнес-партнерів за допомогою нового інструменту - рольове місце HR в системі LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, зокрема для роботи віддалено. Рішення для HR-менеджера - це набір інструментів для моніторингу трудового законодавства, з усіма новаціями і експертними коментарями, а також модуль системи аналітики медіа-простору Semantrum для відстежування згадок бренду і відгуків про компанію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини