Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як можна захистити свій бізнес, розповідали на форумі ААУ

Реклама

Актуальні питання захисту українського бізнесу в період пандемії обговорювали на спеціалізованому заході «BUSINESS PROTECTION 2020 - A2B FORUM».

Захід був ініційований Асоціацією адвокатів України (ААУ) та проходив у двох форматах: онлайн та офлайн.

В якості спікерів BUSINESS PROTECTION 2020 - A2B FORUM виступили визнані професіонали своєї справи, які детально проаналізували важливі теми, що хвилюють український бізнес і стосуються внутрішніх та зовнішніх загроз, а також його захисту в цілому.

Також на форумі виступила народна депутатка України Галина Янченко, котра розповіла про захист прав бізнесу у парламенті. Пані Галина наголосила на тому, що в сучасних реаліях держава не може собі дозволити заважати бізнесу. Навпаки - повинно бути всебічне сприяння. Присутні учасники підтримали таку позицію, втім палку дискусію викликало питання її реалізації на практиці. Були озвучені конкретні випадки недобросовісних дій з боку державних структур і порушення існуючих правових норм.

В контексті цього, ще гостріше постає потреба у сучасних та ефективних інструментах захисту, адже якщо раніше вони стосувалися по суті антирейдерської практики і силових протистоянь, то сучасні виклики передбачають жорстку боротьбу більше в юридичній площині.

Інформаційним партнером BUSINESS PROTECTION 2020 - A2B FORUM виступила ЛІГА:ЗАКОН. Будучи передовим розробником продуктів для моніторингу інформаційного поля та оцінки ризиків, компанія точно знає як захистити український бізнес.

Ольга Таранова, Product Director LIGA360 компанії ЛІГА:ЗАКОН, розповіла про моніторинг ризиків та контроль репутації. Де шукати інформацію та як приймати рішення зважено, спікер показала на прикладі комплексного рішення LIGA360. Вона акцентувала увагу учасників форуму саме на зовнішніх ризиках, які пов'язані з інформаційним полем.

На запитання колег чи не замінять продукти компанії живого адвоката, Ольга Таранова відповіла категоричним «ні», адже ЛІГА:ЗАКОН має на меті не замінити юриста, а допомогти йому, покращити якість його роботи та зробити її більш системною.

Щоб надати можливість об'єктивно оцінити всі переваги нового продукту ЛІГА:ЗАКОН, компанія зробила спеціальну пропозицію для всіх учасників BUSINESS PROTECTION 2020 - A2B FORUM. Вони отримали безкоштовний тестовий доступ до комплексного рішення LIGA360:Адвокат на період до 10 листопада 2020 року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини