Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Білборди можуть заборонити розміщувати уздовж доріг

Реклама

Нардеп Володимир Крейденко пропонує заборонити розміщення зовнішньої реклами у межах смуги відведення автомобільних доріг загального користування. Відповідний законопроект № 4348 зареєстровано у ВР.

Проектом також пропонується впроваджувати норму про те, що засоби зовнішньої реклами повинні розміщуватись не менш як за 200 метрів від смуги відведення автомобільних доріг загального користування та не менш як за 1000 метрів один від одного, а у населених пунктах - не менш як за 50 метрів від проїжджої частини вулиць і доріг та не менш як за 500 метрів один від одного.

Також запроваджується норма про те, що у населених пунктах розмір рекламного поля зовнішньої реклами не повинен перевищувати 1,2 метри х 1,8 метри.

Якщо Рада підтримає таку ініціативу, вже видані дозволи на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів будуть застосовуватися до закінчення строку їх дії.

Стежити за змінами в законодавстві ще простіше, ніж раніше. Контролюйте тільки ті норми закону, які цікаві вам. В модулі LIGA360.Smart-сигнали отримуйте сповіщення, які ви встановили в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити доступ для ознайомлення

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини