Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відділи непродовольчих товарів можуть працювати під час "карантину вихідного дня"

Реклама

 Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що торговельні заклади, у яких відведено не менше 60% площі під продукти харчування, продовжать свою роботу під час карантину "вихідного дня".

Про нові правила карантину читайте тут
У положеннях постанови про карантин "вихідного дня" чітко прописані норми, за якими дозволено роботу торговельних закладів, але до МОЗ надходять відомості, що контролюючі органи вимагають від супермаркетів та магазинів закрити відділи непродовольчих товарів або прибрати такі товари з полиць.

"Наразі ж ми стикаємося з випадками буквального трактування написаного у положенні. Варто зазначити, що відповідним пунктом постанови про карантин "вихідного дня" дозволено роботу супермаркетів та магазинів із площею 60% і більше під харчові продукти, без обмеження торговельного асортименту закладу", - додав Віктор Ляшко. 

Криза - час опанувати навички ризик-менеджменту. Спробуйте новий інструмент з управління ризиками і можливостями від ЛІГА:ЗАКОН. Проводьте моніторинг правового й інформаційного поля, бізнес-розвідку про конкурентів і партнерів, обговорюйте і спільно з командою визначайте інтенсивність впливу на вашу компанію і вірогідність наслідків з екосистемою LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини