Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українців скоро почнуть штрафувати за порушення маскового режиму

Реклама

Сьогодні, 19 листопада, Закон "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно запобігання поширенню коронавирусной хвороби (COVID - 19)" (проект № 3891) підписав Президент України. Нові штрафи почнуть діяти наступного дня після офіційної публікації документу.

Для громадян передбачена адмінвідповідальність за перебування в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, у вигляді штрафу від 10 до 15 НМДГ (170 - 255 грн.).

Законом також внесені зміни до Кодексу з метою реалізації повноважень виконавчих комітетів (виконавчих органів) сільських, селищних, міських рад щодо розгляду справ про такі адміністративні правопорушення.

Зверніть увагу на штрафи за порушення правил карантину

Ефективне управління бізнесом з уникненням можливих ризиків можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе вам бути в курсі усіх законодавчих змін, які стосуються підприємницької діяльності, а також забезпечать вам надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнатися більше про рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини