Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпраці затвердила план перевірок на 2021 рік

Реклама

Держпраці наказом від 27.11.2020 року № 158 затвердила План перевірок на 2021 рік, в якому запланувала 21 150 перевірок бізнесу, що на 4513 більше, ніж в 2020 році.

Нагадаємо, Інспекційний портал продовжує публікувати плани перевірок контролюючих органів, а ДРС вже затвердила План комплексних перевірок бізнесу на 2021 рік.

Плани-графіки перевірок органів держнагляду на 2020 рік дивіться тут

Дізнатися,чи потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок на поточний рік можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА :ЗАКОН. А підготуватися до перевірок допоможе ресурс "Мистецтво оборони". Тестовий доступ можна отримати по посиланню

Що може перевірити Держпраці і як готуватися до перевірки, читайте в матеріалі: ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖПРАЦІ ВІД "А" ДО "Я"

Зверніть увагу на діючі штрафи Держпраці, які наступного року виростуть слідом за мінімальною зарплатою (заплановано з 1 січня 6000 грн).

Працюйте віддалено й моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини