Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

«Дія.Бізнес» запустила у регіонах низку безоплатних онлайн-послуг для підтримки підприємців

Реклама

Онлайн-складова проекту Дія.Бізнес - це портал із безоплатними онлайн-консультаціями для підприємців, безоплатною онлайн-школою для підприємців, шаблонами документів, сервісами та програмами підтримки підприємців, кейсами українських підприємців, картою підтримки бізнесу в областях тощо. Офлайн-складова проєкту - це центри підтримки підприємців Дія.Бізнес - сучасні, комфортні та прогресивні локації, в яких малий і середній бізнес може отримати безоплатні консультації, відвідати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів, тестувати свій продукт на спеціальній pop-up-локації перед виходом на ринок.

Про це зазначають у Мінцифри.

Відтепер підприємці зможуть отримати вичерпну інформацію про роботу, послуги та можливості центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у своїй області.

Вебсайти центрів Дія.Бізнес вже доступні в публічному доступі за посиланням:

- Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові

- Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Миколаєві

- Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що це ще один крок назустріч підприємцям, щоб допомогти їм та підтримати їх.

«Центри Дія.Бізнес в областях - це неприбуткові громадські організації, де кожен підприємець або той, хто мріє ним стати, може отримати безоплатні консультаційні послуги, дізнатися про наявні гранти, пройти навчання на безоплатних тренінгах і майстеркласах. Тепер кожен такий центр має власний вебсайт, що дозволить підприємцям бути в курсі всіх останніх новин і ініціатив на відстані одного кліку», - заявила Валерія Іонан.

На вебсайтах кожен підприємець може знайти:

- події для підприємців (можна буде вибрати короткострокові та довготермінові програми для проходження навчання та підвищення підприємницьких навичок у конкретних сферах)

- оренда залів (можна зручно вибрати залу для проведення зустрічі, власної бізнес-події чи майстеркласу в центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес)

- мерч-продукція (фірмові аксесуари бренду Дія.Бізнес стануть корисними презентами бізнес-партнерам чи колегам, а також долучать до амбасадорів бренду Дія.Бізнес)

- безоплатні консультації (можна просто дізнатися інформацію про всі консультації в центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес та записатися на них через національну онлайн-платформу Дія.Бізнес)

- pop-up-локація (великі виробники перед виходом на ринок досліджують пакування, ціну продукту, збирають відгуки про функціонал, а також сегментують цільову аудиторію; таке дослідження доступне і для мікро- та малого бізнесу, виробників і фермерів на спеціальній pop-up-локації в центрі Дія.Бізнес, щоб зручно протестувати свій продукт, отримати зворотний зв'язок і створити найкращі пропозиції для майбутніх споживачів).

Як економити час на підготовці звітності? З IT-рішенням LIGA360:Підприємець. Система має зручний календар сплати податків і подання звітів. Тут можна отримати шаблони актів, видаткових, довіреностей, рахунків. А з алгоритмами заповнення звітів і підтримкою у чаті - у вас не буде сумнівів щодо правильності документів. Замовляйте тестовий доступ сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини