Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відповідальність у бізнесі: про що дискутуватимуть топменеджери на VII Форумі «Диригенти змін»

21 вересня 2021, 11:59
247
0
Реклама

23 вересня в київському гольф-центрі VII Форум «Диригенти змін» об'єднає власників і керівників українських та міжнародних компаній, авторитетних суспільних і державних діячів та лідерів думок задля спільної мети - трансформації себе, власного бізнесу та держави. Організатор заходу - «Делойт» в Україні. Компанія ЛІГА:ЗАКОН виступає інформаційним партнером заходу.

Тема Форуму цього року: «Відповідальність. Хто, як не я?»

Криза, з якою зіштовхнувся весь світ, оголила наші слабкі місця - як держави, як бізнесів, як людей. Наше завдання - винести уроки й допомогти собі та одне одному відновитися й зміцніти. Нашим імунітетом до викликів може стати відповідальність. Відповідальність за свою країну, свою справу та своє життя. Хто, як не я?

В учасників події буде змога долучитися до обговорень із власниками та керівниками провідних компаній, а також з державними діячами. Серед них:

  • Юрій Косюк, власник та голова правління МХП;

  • Вячеслав Климов, співзасновник Нова Пошта;

  • Владислав Чечоткін, , співзасновник та CEO ROZETKA;

  • Дмитро Сенниченко, голова Фонду державного майна України;

  • Андрій Горохов, СЕО UMG Investments;

  • Олександр Богуцький, СЕО StarLightMedia;

  • Олена Кошарна, засновниця та головна виконавча директорка інвестиційної компанії Horizon Capital.

У програмі Форуму такі панельні дискусії:

1. «Лідерство через відповідальність», модератор - Сергій Кулик, керівний партнер «Делойт» в Україні;

2. «Відповідальність у бізнесі: хто і за що відповідає насправді», модератор - Єгор Григоренко, партнер, керівник департаментів консалтингу та управління ризиками «Делойт» в Україні;

3. «Відповідальність за власне життя», модератор - Андрій Булах, заступник голови правління, директор департаменту з організаційної ефективності та управління персоналом МХП;

4. «Відповідальність перед наступними поколіннями», модератор - Роман Бондар, віцепрезидент Ukrainian Corporate Governance Academy (UCGA).

Більше інформації про програму та спікерів можна знайти на сайті Форуму: conductorsofchanges.com

Партнери: МХП, Нова Пошта, Odgers Berndtson Ukraine, Metinvest Digital, Winner Group Ukraine, UMG Investments, StarLightMedia, The Glen Grant, Моршинська, «АТІС ФАРМА».

Усі панельні дискусії будуть перекладені жестовою мовою, а простір заходу спланований так, щоб відповідав концепції доступності. Інклюзивним партнером заходу виступає Inclusive friendly.

Уже традиційно у Форуму «Диригенти змін» є соціальна складова. 10% від вартості квитків та партнерських внесків організатори Форуму спрямовують на користь ГО «Навчай для України».

Безпека на Форумі - організатори забезпечують тестування на COVID-19 для всіх учасників та спікерів.

Акредитація ЗМІ відкрита до 21 вересня. Надсилайте ваші запити Анастасії Бегезі, лідерці PR-напряму «Делойт» в Україні: abeheza@deloitte.ua або проходьте реєстрацію на сайті.

#ДиригентиЗмін2021

Про «Делойт»

«Делойт» (Deloitte) - глобальна мережа компаній, що надають послуги в сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування і супутні послуги. Із сумою глобальних доходів у розмірі 47,6 мільярда доларів США за 2020 фінансовий рік компанія «Делойт» є найбільшою компанією у світі з надання професійних послуг.

Наявність глобальної мережі, що охоплює понад 150 країн світу, дає змогу «Делойт» обслуговувати близько чотирьохсот з п'ятисот найбільших компаній світу за щорічним рейтингом журналу «Fortune Global»®. Близько 330 000 фахівців «Делойт» спрямовують свої професійні зусилля на здійснення впливу, що має значення.

Завдяки глобальній мережі «Делойт», а також понад 25-річному досвіду роботи в Україні, «Делойт» відкриває своїм клієнтам можливості світового класу та надає високоякісні послуги, які спрямовані на підтримку та надання комплексних інтегрованих рішень щодо економічної діяльності клієнтів у різних галузях економіки. Детальніше: www.deloitte.ua

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини