Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За допомогою яких ресурсів можна перевірити інформацію про особу

Реклама

Володіючи певною інформацією про свого нового знайомого, ви дуже просто можете дізнатися, чи брада участь особа у судових справах, чи є вона у списку боржників по виконавчих провадженнях, чи, бува, не перебуває людина в розшуку. Більше того, існує ще й реєстр корупціонерів, і там ви можете перевірити, чи новий друг має хорошу репутацію. Також можна перевірити, чи є обтяження на нерухоме майно особи, адже, можливо, людина не сплатила кредит, і банк наклав арешт на квартиру чи будинок.

1. Сайт судової влади. Містить інформацію про те, де, з ким і за що людина судилася. На сайті вказуються тип справи, назва суду, статус учасника справи - позивач чи відповідач. Крім деталей справи, там зазначаються час і місце її розгляду, якщо вона ще триває.

2. Реєстр боржників. Цей ресурс допоможе зрозуміти, чи є особа боржником у виконавчому провадженні та дізнатись категорію стягнення, наприклад: штраф, аліменти, виплата боргових зобов'язань.

Дізнайтеся всю необхідну інформацію про вашого бізнес-партнера та зробіть експрес-оцінку його діяльності у кілька кліків за допомогою CONTR AGENT.

3. Реєстр осіб, що перебувають у розшуку. Тут можна перевірити, чи вважається людина зниклою чи переховується людина від органів влади І якщо це так, буде вказано у вчиненні якого кримінального правопорушення її підозрюють.

4. Реєстр корупціонерів. Ресурс може надати інформацію про фізичних та юридичних осіб, які вчинили корупційні правопорушення, реєстр ведеться з лютого 2019 року.

5. Реєстр речових прав на нерухоме майно. Сайт допоможе з інформацією про те, чи зареєстровано на особу будь-яке нерухоме майно, підстави та період його набуття, а також чи накладено арешти на таке майно.

За матеріалами Центру з надання безоплатної правової допомоги.

Бізнес-розвідка - інструмент ІТ-рішення LIGA360. Слідкуйте за партнерами, конкурентами та своєю компанією. Дізнавайтеся про зміни власників і бенефіціарів, дивіться досьє ключових персон в компанії, дані фінансового та ринкового скорингів, моніторьте інформацію про перемоги в тендерах, а також про судові рішення. Детальніше про LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини