Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці поки не запроваджують додаткові карантинні обмеження

Реклама

КМДА повідомляє, що Київ готується до можливого посилення карантинних обмежень у разі встановлення на території міста «помаранчевого» або «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Мова йде про підготовку структурних підрозділів міської та районних адміністрацій, організацій, підприємств та установ столиці до організації прийому громадян за умови перевірки сертифікатів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19, або негативного результату тестування на COVID-19.

Наразі, поки у Києві встановлений «жовтий» рівень епіднебезпеки, наявність COVID-сертифікатів або ПЛР-тестів не є обов'язковою умовою для відвідування міських закладів або установ. Основними вимогами до відвідувачів закладів є наявність маски та дотримання дистанції.

Протокол № 15 засідання штабу із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від 01.10.2021 року не встановлює додаткових обмежень для міських установ, а наголошує на необхідності виконання вимог постанови Кабміну № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Читайте також: 

Продовження карантину: цифрові інструменти для дистанційної роботи

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини