Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Українці вже можуть оплатити ЖКГ послуги коштами від єПідтримки

Реклама

Українці від 60 років можуть використати 1000 грн від держави на оплату комунальних послуг, а українці від 14 років - на передплату друкованих видань на Укрпошті.

Крім того, збільшився термін використання коштів. Тож тепер 1000 гривень єПідтримки можна витратити протягом 9 місяців замість 4.

Якщо ви маєте «зелений» СOVID-сертифікат у Дії та досі не подали заявку на виплати - зробіть це просто зараз. Достатньо лише відкрити спеціальну картку в одному з банків-партнерів та в застосунку Дія натиснути Послуги, єПідтримка, Отримати допомогу.

Понад 8 мільйонів вакцинованих українців уже скористалися найзручнішою послугою виплат та витратили 3 мільярди гривень єПідтримки

За матеріалами Дія

Транспортний податок: база та ставка у 2022 році

Як обирати надійних партнерів та контрагентів? На єдиній ІТ-платформі для твого бізнесу LIGA360. Перевіряй дані у 400 реєстрах та відкритих джерел, отримуй миттєві сповіщення про будь-які зміни. Замовляй презентацію ІТ-платформи прямо сьогодні та дій на 360!

Також читайте: Податківці оштрафують діяльність підприємця, який з порушеннями здійснював продаж товарів за кошти «єПідтримки»

З 7 лютого гроші за вакцинацію зможуть отримати підлітки від 14 років

Українці вже можуть придбати ліки за кошти програми єПідтримка

За вакцинацію бустерною дозою українці отримають по 500 гривень

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини