Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відтерміновано набрання чинності окремих вимог до розташування зовнішньої реклами

Реклама

Рада відтермінувала набрання чинності окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», які стосуються умов розташування стаціонарних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами строком на 3 місяці. Відповідний законопроект № 7395 депутати підтримали в цілому як закон 22 травня.

Зміни пов'язані з тим, що на тривалий час про належне функціонування сфери зовнішньої реклами не може вестися мова, оскільки органи місцевого самоврядування не матимуть реальної можливості провести якісні реформи об'єктів зовнішньої реклами (заміна застарілого парку конструкцій, зменшення розміру форматів, впорядкування конструкцій на фасад будівель, уніфікація типів конструкцій тощо).

Миттєво аналізуй нововведення законодавства, що впливають на бізнес. LIGA360:Керівник містить важливі законопроєкти й роз?яснення щодо очікуваних змін. Результати пошуку представлені у візуальній формі, щоб швидко отримати найважливіші документи та переглянути їх зв'язки. Замовте рішення LIGA360:Керівник прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини