Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Регіональні ТПП створюють мережу координаційних центрів підтримки бізнесу

Реклама

Національна система Торгово-промислових палат продовжує роботу з підтримки бізнесу в умовах війни, зокрема, консолідує регіональних підприємців у знаходженні шляхів вирішення нагальних виробничих питань та надає експертну та консультаційну допомогу.

Нещодавно регіональні ТПП розпочали роботу над спільною ініціативою зі створення Мережі координаційних центрів підтримки бізнесу «Разом до відновлення». Проєкт реалізується в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об'єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні у співпраці з Мінекономіки і за підтримки Швейцарії.

Його учасниками стали Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Одеська, Сумська, Харківська ТПП і Торгово-промислова палата України.

Основними напрямами роботи регіональних центрів є:

  • консультаційно-інформаційна підтримка щодо переміщення бізнесу;

  • відновлення/перезапуск бізнесу;

  • розширення діяльності/активізація експортно-імпортних операцій.

Найближчим часом на базі регіональних ТПП запрацює єдина «гаряча лінія». Звернувшись до Координаційного центру, підприємці зможуть отримати фахові відповіді на актуальні бізнес-питання, зокрема, щодо податкових змін, запроваджених в українському законодавстві, форс-мажорних обставин, трудових правовідносин в умовах війни, переміщення бізнесу, логістики, експорту та імпорту, грантових програм тощо.

На основі звернень підприємців буде сформована єдина база питань-відповідей, експертних коментарів, розміщена у відкритому доступі на сайтах Палат.

За матеріалами Торгово-промислової палати України.

Найкращий подарунок до Дня підприємця - рішення LIGA360. Єдиний простір для вирішення щоденних завдань: електронна звітність, бізнес-розвідка, роз'яснення щодо підприємницької діяльності та повна база законодавства. Замовте LIGA360 прямо зараз, та витрачайте час на розвиток бізнесу, а не на рутину.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини