Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З Днем HR-менеджера вітає LIGA ZAKON

21 вересня 2022, 11:04
228
0
Автор:
Реклама

Третя середа вересня в Україні присвячена професійному святу HR-менеджерів. У цей день вітають тих, хто відповідає за найцінніше в компанії - персонал.

Саме HR-менеджер підшукує нових співробітників, допомагає їм адаптуватися і вникнути в роботу, докладає зусиль для створення комфортних умов трудової діяльності.

Цього року ця дата є особливою, адже саме фахівцям з кадрових питань під час війни доводиться працювати з чи не найскладнішим ресурсом - людьми.

HR-менеджер розв'язує складні виклики воєнного часу пов'язані зі змінами законодавства, працює зі стурбованим персоналом, слідкує за забезпеченням безпечних умов праці, будує бренд роботодавця та відмінну репутацію. Роботу спеціаліста по персоналу відчуває кожен працівник у компанії.

LIGA ZAKON висловлює усім причетним фахівцям підтримку, бажає сил, терпіння та щоб наступне ваше професійне свято ми усі зустріли в мирній Україні.

Дякуємо кожному HR-менеджеру, який працює на перемогу України на економічному фронті!

Хочете налагодити ефективну роботу HR-департаменту? Спробуйте рішення LIGA360 для команд. Моніторте репутацію роботодавця, діліться підбірками документів та інструкціями для роботи, обговорюйте професійні новини. Замовте LIGA360 прямо зараз за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини